top of page

Тийм билдинг предложения

fff.png

Какво е това?

Създадохме едно ново комедийно шоу, което кръстихме Скеч Банда, защото най-добре опива какво е това. Ще Ви разсмиваме и забавляваме в продължение на 2 часа с кратки скечове по всякакви злободневни теми - бюрокрация, семейни взаимоотношения, популярни ТВ формати и т.н.

Много от случките са лични преживявания на екипа, други са плод на въображението на нашите сценаристи, а трети са взаимствани от наши любими, комедийни формати.

_edited.jpg

Във всяко шоу ще се забавлявате с над 60 различни образа, които ще сменят костюми по-бързо от механик сменящ гума в питстопа на състезание от Формула 1, докато вие се спуквате от смях.

Най-важно за нас е как се чувства публиката, а нашата единствена цел е всеки един зрител в залата да запази за дълго приятното усещане от преживяното с нас.

Ако Ви е писнало на тиймбилдинг да играете игри и предпочитате вас да Ви забавляват, то това шоу определено ще Ви допадне.

Какво е различното?

Различното е, че докато играем шоуто, Вие можете да консумирате напитки и мезета. Целта ни е да оптимизираме вашето свободното време.

При нас съчетавате:

 • Среща с приятели/ колеги

 • пийване по едно

 • гледане на забавно шоу

Къде?

Дом на нашето шоу е Сити Марк Арт Център

/бившето кино Левски/, където специфичната атмосфера и барът в залата ще ни дадат възможност да Ви предложим едно експлозивно забавление.

3 (1) (1).png

Малко здравословни факти:

Още през 60-те години на 20 век в университета Станфорд психиатърът Уилям Фрай полага основите на смехотерапията. Промяната в чувството за хумор е признак за редица нарушения. Например, остаряване. С възрастта се смеем все по-малко, това е лошо. Едно дете се смее 20 пъти по-често от един възрастен човек.
Смехът отпуска. Той позволява бързо да се освободим от напрежението.

Благоприятните ефекти от смеха са тясно свързани с огромното количество мозъчни химикали, които се освобождават по време на приятната реакция.

Най-значимите от тях са:

 • Серотонин повишава настроението и създава усещане за спокойствие и щастие. 

 • Окситоцин- освобождаването на този невропептид насърчава социалното сближаване между семейство и приятели. Доказано е също, че окситоцинът увеличава способността за сътрудничество и работа в екип.

 • Допамин- познат още като химикалът на удоволствието и възнаграждението, допаминът отговаря за регулацията на множество процеси в централната и периферната нервна система. Отделянето му има успокояващо и мотивиращо действие.

 • Ендорфини насърчават положителни чувства и релаксация. Отделянето на големи количества ендорфини има и болкоуспокояващо действие.

Ако Вие и Вашият екип харесвате
Stand up comedy, то нашето шоу е за Вас.

Какво предлагаме?

 • Групово гледане на шоуто - възможност за закупуване на билети с отстъпки за групи.

 • Изготвяне на индивидуална оферта включваща билети и кетъринг.

 • В допълнение, при по-големи групи е възможно да се брандира залата, да раздадем подаръци на вашите гости,  награждаване, реч от сцената, както и да включим вашата фирма в скеч.

 • Най-общо казано- ние сме креативна банда и сме насреща за всяка една идея.

Попълнете формата
и наш колега ще се свърже с Вас възможно най-скоро
Какво да включва офертата?

Вие изпратихте запитването успешно!

Ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Краткосрочни ползи:

 • Когато започнете да се смеете, това не носи просто психическо облекчение, но всъщност предизвиква физически промени в тялото, които се дължат на отделените хормони.

 • Стимулира работата на най-важните органи в тялото:
  Смехът увеличава приема на богат на кислород въздух, които стимулира работата на сърцето, белите дробове и мускулите.

 • Намалява стреса:
  Смехът е доказано средство за борба със стреса. Той може да увеличи, след което да намали сърдечната честота и кръвното, което носи усещане за спокойствие и освобождаване на напрежението.

 • Стимулира циркулацията и подпомага релаксирането:
  Отделените химикали в мозъка помагат на тялото да се отпусне и физически. Добрият смях подпомага и релаксацията на някои мускулни групи.

Отзиви

capture_20220517105144011.bmp
capture_20220517105105831.bmp
bottom of page